Főoldal > Esküvői smink készítés

Esküvői smink készítés

Az esküvői smink természetes, visszafogottan csillogó, összhangban van a ruhával és nem "túlragyogja" azt.

Átjárja a romantika, az ártatlanság.

A menyasszonyi ruha és a frizura megkoronázása, elengedhetetlen részévé válva a nagy napnak minden Nő életében.

A nagy napon igényeidnek megfelelően háznál vagy szalonban készítjük el sminked.

Minden esetben próbasminket javaslunk, nem sokkal az esküvő előtt, hogy a kiegészítőkhöz, ruhákhoz minél jobban tudjunk alkalmazkodni, mert az összhang nagyon fontos a menyecskeruhával, a dekorációval és a kiegészítőkkel, sőt a vőlegény nyakkendőjével, ingjével is!

Igény szerint az örömanyák, koszorúslányok és a vendégek sminkjét is vállaljuk, hiszen számukra is nagy nap van! Fontos, hogy az örömkönnyek miatt ne folyjék le a festék az arcukról, ezért csakis megfelelő anyagokkal és előkészítéssel kell az Ő sminkjüket is elkészíteni!

A mai világban az egyre professzionálisabb felbontású fényképezőgépek korában a vőlegény sem maradhat ki a sorból, hisz a nagyfelbontású képeknél fontos a tökéletes arcbőr és nemcsak a menyasszonynak. Ez persze a vőlegény esetében nem jelent többet egy tökéletes alapozásnál, púderezésnél, eltüntetve ezzel a kisebb bőrhibákat a smink.

15.000 Ft + kiszállási díj

Az ár a próbasmink árát is tartalmazza!

Az esküvői smink elkészítésénél nagyon fontos szempont a menyasszony egyénisége is.


A menyasszonyi smink természetes, visszafogottan csillogó,összhangban van a ruhával és nem “túlragyogja” azt.
Az esküvői sminket átjárja a romantika, az ártatlanság.


Az esküvői smink a menyasszonyi ruha és a frizura megkoronázása,elengedhetetlen részévé válva a nagy napnak minden Nő életében.


A menyasszonyi smink elkészítésénél figyelni kell arra is, hogy a sminknek egész nap tartania kell, nem kenődhet el,viszont kényelmes viseletet biztosítson.


Ha valaki keveset vagy egyáltalán nem sminkeli magát, annak szolíd esküvői sminket kell készíteni.


Viszont ha valaki a hétköznapokon is sokat vagy erősen sminkeli magát, ott már karakteresebb esküvői sminket kell készíteni.
Esküvői sminked a nagy napon igényeidnek megfelelően háznál vagy szalonunkban készítjük el.


Az esküvői sminknél minden esetben próba sminket javaslunk,hogy az esküvő napján már nyugodtan készülődhessen a menyasszony tudván, hogy az esküvői sminkje az ő igénye szerint fog elkészülni.
Egy esküvői sminknél rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Fontos tudni milyen lesz a dekoráció, a menyecske ruha, a koszorúslányok ruhája, sőt még a vőlegény ingjének ,  nyakkendőjének a színe is befolyásolhatja a menyasszonyi smink elkészítését.


Igény szerint az örömanyák, koszorúslányok és a vendégek sminkjét is vállaljuk,hiszen számukra is fontos ez a nap.
A mai világban az egyre professzionálisabb felmondási fényképezőgépek korában a vőlegény sem maradhat ki a sorból, hisz a nagyfelbontású képeknél fontos a tökéletes arcbőr és nem csak a menyasszonynak.


Ez persze a vőlegény esetében nem jelent többet egy tökéletes alapozásnál, púderezésnél,eltüntetve ezzel a kisebb bőrhibákat a smink segítségével.