Főoldal > Sminkiskola Bemutatkozás

Sminkiskola Bemutatkozás

Üdvözlünk honlapunkon!

Sminkiskolánkban arra törekszünk, hogy tanulóink összeszedett, színvonalas oktatás során sajátíthassák el a sminkelés alapjait és fortélyait. Oktatóink megismertetik őket minél több látásmóddal, anyaggal, technikával, ezzel is segítve kreativitásuk, egyéniségük kialakulását..

Sminkes tanfolyamaink kis létszámban, rugalmas időpontokkal, folyamatosan indulnak, ami lehetővé teszi a sminkes szakma egyénre szabott elsajátítását.

Azon dolgozunk, hogy a mai rohanó világban, a család és a munka mellett mindenki megtalálja a Neki megfelelő képzési formát és saját idejét beosztva vehessen részt azokon. Lehetőséget biztosítunk bárkinek, aki szeretné a sminkes szakmát akár hobbi akár profi szinten elsajátítani.

Árainkat próbáljuk úgy kialakítani, hogy az is igénybe vehesse a tanfolyamot, aki még csak diák vagy pályakezdő fiatal.

Részletfizetési lehetőségekkel is segítjük az indulást!

Az egyéni sminkoktatástól a kozmetikusok és fodrászok felzárkóztató sminkes képzésén át a profi sminkes képzésig bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Sminkiskolánkban a tanfolyam ideje alatt az anyagokat, eszközöket biztosítjuk, a tanulóknak lehetőségük van a különböző termékek kipróbálására is.

Tanulóinknak segítséget nyújtunk az anyagok, eszközök beszerzésénél is, hogy a legmegfelelőbb, professzionális sminkes eszközökkel tudjanak dolgozni.

Sminkes tanfolyamunk írásbeli vizsgával és vizsgamunkával zárul. A vizsgamunkát igény szerint fotósaink megörökítik és portfolió készítésével is kiegészülhet, így segítve a sminkes szakmában való elindulásukat, ennek ára minden esetben egyéni megegyezés alapján alakul!

A sikeres vizsga letételével tanulóink sminkes oklevelet / tanúsítványt / kapnak.

Partnereink között vannak fodrászok, fotósok, stílustanácsadók, akik tanácsaikkal segítik a tanulók felkészülését.

Várjuk jelentkezésed!