Főoldal > Rólunk írták

Rólunk írták

Mi a véleményetek?

 • Sok iskolát megnéztem mire sikerült rátalálnom erre az iskolára. Nem voltam könnyű helyzetben, mert sokat dolgoztam és közeledett a külföldre költözés időpontja is. Már épp kezdtem feladni, de Judit rugalmasságának és segítőkészségének köszönhetően lehetővé tette, hogy régi álmom valósuljon meg és belekóstoljak a sminkes szakma szépségeibe. Sajnos csak alaptanfolyamon tudtam részt venni, de nagyon sokat tanultam, amire tudok építeni és jelenleg külföldön is sikerrel kamatoztatom az iskolában tanultakat. Sok olyan apró trükköt tanultam meg itt, amiket tanfolyam nélkül talán sosem sajátítok el. Maximális figyelmet kaptam, az órák jó hangulatban teltek, kellemes környezetben, profi termékekkel és mindez elérhető áron. Az eszközök és minőségi termékek beszerzésében is rengeteg segítséget kaptam. Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam erre az iskolára. Köszönöm Juditnak és Katának is a rengeteg segítséget. Remélem alkalmam nyílik majd még nálatok tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Tóth Tímea 2017-09-14
 • Nagyon örülök neki, hogy részt vehettem az oktatáson, mert nagyon sok mindent, új dolgokat sajátítottam el. Az oktatóm (Lugosi Viki) a legnagyobb felkészültséggel rendelkezik, nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt velem. A legjobb márkájú kozmetikumokkal dolgoztunk, amelyeket a későbbiekben segített beszerezni. 3 fajta sminket tanultunk meg a 4 óra hossza alatt: egyszerű nude, alkalmi és füstös hatású. Továbbá: arc hidratálása, alapozás. Mindenkinek csak ajánlani tudom :) /Debrecen/

  Mázló Kinga 2017-01-24
 • Négy órás egyéni sminkoktatáson vettem részt, mindenkinek csak ajánlani tudom. A nagyon kellemes légkör és barátságos hangulat mellett a profi és türelmes oktatás még a hozzám hasonló kezdők kedvét is meghozza a tudatosabb sminkeléshez. Ajándékba kaptam az oktatást, de nem kizárt, hogy visszatérek még Juditékhoz.

  Felfalusi-Ilyés Kinga 2016-12-18
 • Amikor elhatároztam, hogy beiratkozom egy sminksuliba, körbejártam Budapest összes lehetőségét, kikértem sminkes ismerősök véleményét, mindenki azt javasolta, ha tehetem olyan helyre menjek, ahol egyéni oktatás van, az ilyen iskolában tanul igazán az ember! Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Juditra, minden órára boldogan, izgatottan érkeztem és feltöltődve tudással távoztam. Judit nagyon türelmes, segítőkész oktató, azóta is segítségemre van, szívesen és igazán gyorsan válaszol a kérdéseimre. Köszönöm Katának is (vele 1 alkalommal találkoztam) de tőle is tanultam trükköket. Adrinál is jártam arc, szemöldök, szájformázó tanfolyamon, az ott tanult trükkök is segítségemre vannak a munkáim élkészítése során. Remélem, hogy jövőre újra találkozunk egy Aqua tanfolyamon! :)

  Virág Viktória 2016-11-18
 • Kozmetikusként tisztában voltam azzal, hogy a sminkelés hozzátartozik a szakmához. De kicsit távol éreztem magam tőle. Aztán úgy gondoltam, szeretném megszeretni jobban ezt a szép részt is. Miután megtaláltam Judit oktatását, többek között megtetszett, mennyire sok választási lehetőség van. Aztán miután elmentem hozzá, beszéltünk a részletekről, hamar rájöttem, hogy jól döntöttem, hogy őt valásztottam. Annyira kedves és türelmes volt velem, és mindent megmutatott, amiben javítanom kellett! Ez nagyon tetszett, az órák hangulatáról nem is beszélve:)) Öröm volt Judithoz menni, és ha szeretnék fejlődni ezen a téren, ugyanúgy Őt választanám!

  Pajkó-Boldog Krisztina 2016-09-18
 • A legtöbb sminksulival ellentétben itt tényleg tanul az ember. Mindig örömmel jártam a tanfolyamokra, mert mindenki nagyon kedves, baráti a hangulat, profi szervezett és gyönyörű dolgokat hozunk létre a sminkelés során. Én Profi tanfolyamot végeztem amit a mai napig kamatoztatok az életemben, így nem csak egy csodálatos emlék maradt számomra, hanem a jövőmet is megalapozta. Szeretnék köszönetet mondani Juditnak, azért mert lelkiismeretesen és 100%-osan törődik a tanulókkal, és fantasztikus amit létre hozott. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  Vajda Tímea 2016-07-18
 • Kozmetikusként szerettem volna tovább képezni magam a sminkelés területén, így találtam meg Juditot. Alap, és extrém sminktanfolyamot végeztem. Judit rendkívül kedves, türelmes, és nagyon profi. A kiscsoportos foglalkozásokon maximális figyelmet és segítséget kaptam. Ajánlom Juditot mindenkinek, aki szeretne elmélyülni a sminkelés gyönyörű világában!

  Billinger Éva 2016-07-13
 • Profi csapat!Kellemes családias légkör ,jó hangulat,sok gyakorlás,rugalmasság!Csak ajánlani tudom!

  Tóth Klaudia 2016-07-12
 • A budapesti iskola egyik visszatérő sminkmodelljeként és az egyéni sminkoktatás résztvevőjeként csakis ajánlani tudom az iskolát! Az oktatók sok figyelmet fordítanak a tanulókra, mindig szép és ízléses sminket kaptam! Kiváló termékekkel dolgoznak illetve oktatnak, amik kiállták az érzékeny arcbőröm próbáját :) Mindig jó a hangulat, örömmel megyek :)

  Szepesy Judit 2016-07-12