Főoldal > Tanfolyamok >Arc-, Száj-, Szemöldökformázás tanfolyam

Arc-, Száj-, Szemöldökformázás tanfolyam

Arc-, Száj-, Szemöldökformázás tanfolyam

25.000 Ft

Egyösszegű fizetés esetén 5 % kedvezmény a tanfolyam árából!

Professzionális arcformázás, száj, és szemöldök formázás tanfolyam


Arcformázás:
Annak javasoljuk az oktatást, aki szeretné megtanulni, melyik arcformából hogyan hozza ki kontúrozással, árnyékolással, kiemeléssel a legelőnyösebbet. Megtanítjuk a színek és anyagok használatát, a gyors, látványos technikák alkalmazását. Az árnyékok és fények játéka a mai sminktrend nélkülözhetetlen kelléke.

Szemöldök formázás:
Sminkesként biztosan találkoztál már előnytelen szemöldökformával. Bármilyen szép sminket készítünk, tökéletes szemöldök nélkül nem érhetjük el a kívánt eredményt. Ezen a tanfolyamon megtanítjuk, hogy melyik forma, hogyan korrigálható, hogyan lesz a szemöldök tökéletes rajzolatú, mégis természetes. A tanfolyam után tökéletesen el tudjuk majd készíteni a legszebb, legelőnyösebb szemöldökformákat, megtanítjuk a szemöldökcsont kiemelését, az eszközök és színek használatát.


Száj formázás:
Vörös száj…csodálatos lehet, de csak akkor, ha tökéletesek a kontúrok és a formák. Ezen a tanfolyamon megmutatjuk, hogyan korrigáld a száj formáját, hogyan tűnhet teltebbnek az ajak és milyen trükkökkel tudsz még látványosabb hatást elérni a színek és fények játékával.


Ára: 6 órás (1 napos) tanfolyam: 25.000 Ft

 

Galéria

Ajándékutalvány

Sminktanfolyamunk ajándékutalvány formájában, névértéken is megvásárolható 5% kedvezménnyel.

+